Klikklån er et lite, men velkjent finansieringsselskap innenfor samme eierstruktur som Thorn og L’EASY. Selskapet tilbyr forbrukslån uten sikkerhet, og er blant de raskeste på markedet når det kommer til utbetaling og søknadsbehandling.

Lånesum og tilbakebetalingstid

Den største lånesummen hos KlikkLån er ikke på mer enn 40 000 kroner, mens laveste beløp du kan søke om er 10 000 kroner. Denne typen forbrukslån kalles ofte for smålån, og er noe dyrere enn større lån når vi ser på rentene. Men, de betales også tilbake mye raskere, og totalkostnadene blir dermed begrenset. Lånetiden hos KlikkLån blir ikke justert i forhold til lånets størrelse, og du kan velge inntil 72 måneder (6 år) både om du tar opp minstelånet, og du låner maksimumssummen.

Rentebetingelser og gebyrer

De rimeligste nominelle rentene hos KlikkLån er 9,9%, og gis til søkere som har best mulig kredittscore. Har man dårlig score, kan rentene bli langt høyere. Denne praksisen, der rentebetingelsene fastsettes individuelt, er standard for alle banker som tilbyr usikrede forbrukslån. Effektiv rente er avhengig av nedbetalingstiden du velger, og dermed antallet månedlige terminomkostninger, som hver er på 45 kroner. Etableringsgebyret er på 695 kroner.

Søknad om forbrukslån fra KlikkLån

KlikkLån er svært snare til å gi tilbakemelding på lånesøknader. Her får du svar med en gang du har sendt inn søknadsskjemaet. I mellomtiden foretas det en midlertidig kredittvurdering, og lånet må likevel godkjennes etter at opplysningene du har oppgitt er blitt bekreftede. Gir du feil opplysninger, for eksempel feil adresse eller feil inntekt, kan du risikere en ekstrarunde med sjekking fra bankens side. Det vil i så fall kunne forsinke prosessen med å utbetale lånet. Er alt i orden, og du signerer låneavtalen med BankID, vil pengene bli utbetalt umiddelbart etter at søknaden er godkjent. Hvor fort pengene da står klare på din egen konto, avhenger av ukedagen du søkte, og hvor lang tid selve transaksjonen tar. Fra 1 til 2 dager er det normale i denne sammenhengen.

Merk deg at når du søker om lån fra dette selskapet, samtykker du til at opplysningene du oppgir kan gis videre til søsterselskapene som ligger under Thorn Norge Finans. Du kan likevel søke om forbrukslån også fra de andre bankene under den samme eierstrukturen.

Krav for å få forbrukslån fra KlikkLån

I søknaden må du erklære at du tilfredsstiller KlikkLåns krav for å få forbrukslån hos dem. Det tilsier at du må være over 20 år når du søker, du må ha fast inntekt (det oppgis ingen inntektsgrense), du kan ikke ha betalingsanmerkninger, og du må ha bosted i Norge (registrert i Folkeregisteret).

Uncategorized